Call Now(+121) 1800 567 980

Send Messagesupport@education.com

Our Location211 Ronad, California, Us

Adobe Kurser – Stockholm

adobeAlma folkhögskola erbjuder en arbetsmarknadsutbildning inom programmen Adobe – Photoshop, InDesign och Illustrator.

Kursen riktar sig till personer som är inskrivna på Arbetsförmedlingen Kultur.

Målet med kursen är att erbjuda deltagare kunskaper inom bildproduktion för att ge deltagarna förutsättningar att vara konkurrensmässiga på arbetsmarknaden.

Vi arbetar med fokus workshop – där du som deltagare får lära dig att göra flera bildprojekt utifrån de uppgifter som kursledaren lägger fram. Inom kursens gång finns det tid för eget kreativt arbete tillsammans med kursledarens hjälpande hand.

Kort om programmen vi arbetar med:

 

Kultur – Adobe Photoshop

Utbildningens ID: 102262

Det fotografiska uttrycket utvecklas ständigt. Photoshop hjälper dig på ett dynamiskt sätt att bearbeta dina bilder på ett sådant sätt som krävs av dagens moderna media. Programmet hjälper dig att effektivisera ditt bildarbete för att du ska slippa gå onödiga omvägar. Photoshop är ett väldigt kreativt program som hjälper även dig utan erfarenhet alls, att skapa konkurranskraftiga bilder m.m.
Om Kursens innehåll och upplägg, läs mer här >>

 

Kultur – Adobe Illustrator

Utbildningens ID: 102260

Illustrator är det ledande programmet på marknaden för vektorbaserade illustrationer och digital grafik. Lämpligt för t ex produktblad och broschyrer. Utmärkt komplement till InDesign.

För dig som arbetar med grafisk produktion eller webb och behöver göra illustrationer, logotyper, visitkort m.m. Utmärkt också för ensidiga dokument som annonser och affischer.

Kursen erbjuds i våra lokaler i Liljeholmen.
Om Kursens innehåll och upplägg, läs mer här >>

 

Kultur – Adobe InDesign

Utbildningens ID: 102261

InDesign, Illustrator och Photoshop är marknadens mest använda program för professionell original framställning och digital bildhantering av fotografier, annonser, broschyrer, visitkort med mera.

Här får du lära dig behärska alla element och program i en och samma kurs för att kunna skapa professionella trycksaker. Du får grundläggande kunskaper i typografi och bildlayout, det typografiska måttsystemet, typsnitt, formlära, färglära och layoutprinciper. Bildlayoutavsnittet handlar om samspelet mellan bild och text.
Om Kursens innehåll och upplägg, läs mer här >>

 

Kultur – Bildproduktion i Adobe

Adobe Photoshop 5 dagar
Adom Illustrator 5 dagar
Adobe Indesign 5 dagar

Om Kursens innehåll och upplägg, läs mer här>>

 

För mer information, Kontakta
Kursansvarig: Paraskevi Karazissi
Telefon 072-158 41 30
E-post: paraskevi.karazissi@almauppdrag.se