• 123-456-789
  • contact@yourdomain.com
  • Opening: 10:00am - 5:00pm

Call Now(+121) 1800 567 980

Send Messagesupport@education.com

Our Location211 Ronad, California, Us

Lära känna din digitalkamera

Utbildningsform: På plats

Datum:
Tid 9:00-15:00
Tillfällen: 1 Dag
Kurs-ID: 202204
Pris: 2700 kr
Kursledare: Jannis Politidis,
Porträttfotograf med mästarbrev i Vasastan-Stockholm

Fotokursen ”Lära känna din digitalkamera” är utformad för att ge deltagarna en grundläggande förståelse för deras digitalkamera och dess olika funktioner. Under kursens gång kommer deltagarna att lära sig att navigera genom kamerans inställningar, förstå olika exponeringsparametrar som bländare, slutartid och ISO, samt hur man använder dem för att skapa önskade effekter i sina bilder.

Kursen kommer att täcka grundläggande fotograferingsprinciper, inklusive komposition, ljussättning, skärpedjup och fokusering. Deltagarna kommer också att få praktisk erfarenhet genom övningar för att tillämpa de koncept de lärt sig i verkliga situationer.

Mål
Målet med kursen är att ge deltagarna självförtroendet att använda sin digitalkamera på ett mer kreativt sätt och ta bilder som motsvarar deras vision. Oavsett om deltagarna är nybörjare eller har viss erfarenhet av fotografering, kommer kursen att anpassas för att möta deras individuella behov och öka deras förmåga att fånga minnesvärda ögonblick med sina kameror.

Samordnare/kontaktperson
Paraskevi Karazissi
Telefon 072-158 41 30
paraskevi.karazissi@almauppdrag.se

Kursansvarig/Lärare
Jannis PolitidisPorträttfotograf med mästarbrev i Vasastan-Stockholm
jannis.politidis@almafolkhogskola.se