Call Now(+121) 1800 567 980

Send Messagesupport@education.com

Our Location211 Ronad, California, Us

Stöd och matchning – Stockholm

Stöd och matchning på Alma folkhögskola

Stöd och matchning på Alma Folkhögskola – för dig som behöver extra stöd i jobbsökandet. Alma Folkhögskola har den breda kompetensen och de effektiva verktygen för att få dig att komma ut i jobb eller studier och vi samarbetar med arbetsgivare inom ett flertal branscher. Vi erbjuder genuint skräddarsydda insatser, hjälp till självhjälp och unik spetskompetens inom digital grafisk design och personligt ledarskap. Hos oss kan du därför arbeta fram attraktivt CV och professionell portfolio i tryck och på web så väl som lära dig leda och styra dig själv. Vi lär dig hitta din motivation, självkänsla, effektiv kommunikation och tränar dig inför anställningsintervju. Du kan också få hjälp med att upprätta affärsplan och likviditetsbudget.

Våra handledare har lång och bred erfarenhet av IT, ledarskap, rekrytering, individuell coachning och eget företagande. Aktiviteterna består av seminarier, workshops, studie- och yrkesvägledning och individuellt anpassade aktiviteter. Deltagarna på Alma brukar särskilt uppskatta den inkluderande och familjära atmosfären och vårt genuina engagemang! Till det bidrar också vår nära koppling till folkbildningen och dess humanistiska värdegrund.

Vi har många deltagare med olika bakgrunder och som befinner sig på olika kunskapsnivåer, och vi har något ett erbjuda de flesta. Kanske särskilt dig som har en bakgrund inom kultur/media och alla som är intresserade av att arbeta med sig själv, hitta sina drivkrafter, sin riktning och hur man når uppsatta mål. I lokalerna bedrivs förutom Stöd och matchning bl a Allmän och Studiemotiverande folkhögskolekurs, SFI, Etablering och Svenska från dag ett. Innanför våra väggar finns alltså en bred palett av kunskap och en möjlighet att kombinera, och komplettera Stöd och matchning med andra utbildningsinsatser. Vi erbjuder givetvis språkstöd med tolk för dig som behöver och våra coacher behärskar engelska och grekiska.

Om du vill börja i Stöd och matchning på Alma Folkhögskola så kontaktar du din arbetsförmedlare. Det är arbetsförmedlaren som beslutar om du har rätt till insatsen. Uppge vårt KA-nummer 10063872 eller säg bara att du vill börja på Alma Folkhögskola i Liljeholmen.

Du kommer få ett beslut på posten och vi kontaktar dig per telefon. Vi bestämmer ett startdatum där du får träffa din handledare för att göra en gemensam planering för att sedan dra igång med inspirerande föreläsningar, aktiviteter och arbetsgivarkontakter.

Branschkunskap

Verksamheten har följande branschkunskap.

  • Hotell, restaurang, storhushåll
  • Kropps- och skönhetsvård
  • Kultur, media, design
  • Sanering och renhållning
  • Transport
  • Kultur- och fritid
  • Barn- och ungdomsverksamhet
  • Socialt arbete, LSS

För mer information kontakta:

Paraskevi Karazissi
Mobil: 072-158 41 30
Email: paraskevi.karazissi@almauppdrag.se

Ladda ner broschyren Om stöd och matchning

Inläggsnavigering