Call Now(+121) 1800 567 980

Send Messagesupport@education.com

Our Location211 Ronad, California, Us

Stöd och matchning – Göteborg

Alma Folkhögskola startar Stöd & matchning i Göteborg 

Stöd och matchning – för dig som behöver extra stöd i jobbsökandet

Stöd och matchning är en tjänst för dig som behöver intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet.

För att få delta måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen och din arbetsförmedlare ska ha bedömt att du behöver tjänsten.
Är du intresserad att börja på stöd och matchning hos oss?

Kontakta din arbetsförmedlare för mer information och uppge vårt KA-nummer: 10063910

Vi har den breda kompetensen och de effektiva verktygen för att få dig att komma ut i jobb eller studier och vi samarbetar med arbetsgivare inom ett flertal branscher. Vi erbjuder genuint skräddarsydda insatser, hjälp till självhjälp och personligt ledarskap. Hos oss kan du därför arbeta fram attraktivt CV så väl som lära dig leda och styra dig själv. Vi lär dig hitta din motivation, självkänsla, effektiv kommunikation och tränar dig inför anställningsintervju.

Är du nyanländ eller språksvag kan vi erbjuda anpassad stöd.

 

iStock_000001500277Våra handledare har lång och bred erfarenhet av ett flertal branscher samt eget företagande. Aktiviteterna består av seminarier, workshops, studie- och yrkesvägledning och individuellt anpassade aktiviteter.

Deltagarna på Alma brukar särskilt uppskatta den inkluderande och familjära atmosfären och vårt genuina engagemang! Till det bidrar också vår nära koppling till folkbildningen och dess humanistiska värdegrund. Vi delar bl a lokaler med Studieförbundet Vuxenskolan som erbjuder studiecirklar i en mängd olika ämnen.

Vi har deltagare med olika bakgrunder och som befinner sig på olika kunskapsnivåer, men vi har något ett erbjuda de flesta. Kanske särskilt dig som har en bakgrund inom kultur/media och alla som är intresserade av att arbeta med sig själv, hitta sina drivkrafter, sin inriktning och hur man når uppsatta mål.

Förutom Stöd och matchning och studiecirklar så bedrivs SFI och ”svenska från dag ett” på samma adress. Innanför våra väggar finns alltså en bred palett av kunskap och en möjlighet att kombinera och komplettera Stöd och matchning med andra insatser. Vi erbjuder givetvis språkstöd för dig som behöver och våra coacher behärskar ett flertal olika språk.

Vår praktikanskaffare kommer att hitta en lämplig arbetsplats för dig att praktisera på vilken yrkesinriktning du än har. Inom vissa branscher som Vård och Omsorg samt Barn och Fritid har vi haft ett bransch samarbete under 20 års tid och har upparbetade kontaktytor med arbetsgivare.

Ring och boka tid för att besöka oss så berättar vi mer om Stöd och matchning.

Språk

Tjänsten kan erbjudas med språkstöd på följande språk:

  • arabiska
  • turkiska
  • persiska
  • kurdiska
  • engelska
  • spanska
  • bosniska
  • serbiska
  • kroatiska

Vi finns på adress:

Göteborg

Alma folkhögskola Uppdrag 
Alma Folkhögskola Göteborg
Besöksadress: Örngatan 6 (hållplats: Redbergsplatsen)

För mer information kontakta:

Anders Levenskog
Telefon: 031-707 48 30
E-post: anders.levenskog@almauppdrag.se